News

Press Releases, Latest News, Updates

News2020-02-12T08:47:32+00:00

Интервју за ФОРУМ

By |March 1st, 2014|Categories: интервју|Tags: , , |

ЗАТИШЈЕ ПРЕД БУРА (лош режисер не може да направи добар филм и со неброени пари) [dropcap]П[/dropcap]овеќето од колегите новинари, интервјуто со Столе [...]

Интервју за Дневник

By |February 25th, 2014|Categories: интервју|Tags: , , |

Ви го пренесуваме интервјуто со режисерот Столе Попов за дневниот весник “ Дневник “ од 2010 година. Интервјуто го правеше новинатката Лиљана [...]